Fysio Cura Plaza - Sportrevalidatie


Sportrevalidatie

De (sport)fysiotherapeuten van Fysio Cura Plaza zijn dagelijks in de praktijk en op de sportvelden bezig met de revalidatie van geblesseerde (top)sporters.

Een snelle en verantwoorde terugkeer naar het sportveld vraagt om kennis van de sportspecifieke eisen waaraan de (top)sporter moet voldoen. Onze (sport)fysiotherapeuten hebben jarenlange ervaring met (top)sport en werken met geprotocolleerde revalidatieprogramma’s om de sporter adequaat te begeleiden van geblesseerd naar wedstrijdfit!

Dagelijks worden revalidatietrainingen georganiseerd op de verschillende sportlocaties. Dit biedt grote voordelen op het gebied van sportspecifiek herstel. Revalidatietraining op locatie stelt de fysiotherapeut in staat om gerichte sportspecifieke deeltaken gericht te verbeteren en te trainen om zo adequaat mogelijk toe te werken naar sporthervatting. Ook geeft het coaches, train(st)ers en sporters de directe mogelijkheid om bij dreigende blessures of tijdelijke verminderde belastbaarheid (bijv. vermoeidheid / overtraindheid / lichte kwetsuren) van de revalidatietraining gebruik te maken, zodat er toch (gericht) getraind kan worden.

In combinatie met een sportmedisch spreekuur kan de revalidatietraining ook gebruikt worden om sporters gericht te begeleiden in het (aanleren van) aanvullende oefeningen e.d..

 

 


Ervaringen

Door Ibrahim Sellak op 28 Apr, 2016

 

Beste fysio binnen de Haarlemmermeer!!
(As posted on Facebook)


Door James McPhail op 04 Aug, 2015

Excellent professional service. Bas Solved my calf issues and gave me a Great rehab plan for the long term!
(As posted on Facebook)


Door Jeroen van Haalem op 04 Aug, 2015

Bas & Bas, nogmaals bedankt voor de prettige en professionele samenwerking! Groetjes Jeroen
(As posted on Facebook)< >