Fysio Cura Plaza - High Performance Training


High Performance Training

In de topsport geldt High Performance Training als dé trainingsmethodiek om de fysieke getraindheid van sporters te optimaliseren! De functionele en sportspecifieke training resulteert in een optimalisatie van (specifieke) kracht, coördinatie, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen en hiermee de sportprestatie! Bovendien heeft High Performance Training een sterk blessurepreventief effect.

Fysio Cura Plaza heeft op de locatie Hoofdweg een "State-of-the-Art" High Performance Center met (o.a. luchtdrukgestuurde) trainingsapparatuur en een grote diversiteit aan (functionele) trainingsmaterialen. Deze apparatuur en materialen zijn specifiek bedoelt om kracht en conditie op een sportspecifieke wijze te trainen om zo een effectief trainingsresultaat te behalen.

De trainingsprograma's worden opgesteld aan de hand van de specifieke doelstellingen, afgestemd op het niveau van de sporter en hierbij rekening houdend met de geldende (seizoens)periodisering. Alle trainingen worden begeleid door de speciaal opgeleide High Performance Trainers, waarmee de kwaliteit en intensiteit van de training gewaarborgd wordt.

 


 

 

Fysio Cura Plaza biedt verschillende mogelijkheden voor breedtesporters en topsporters, om individueel of in groepsverband deel te nemen aan High Performance Training. Ook voor de jonge sporter (vanaf 12 jaar) zijn speciale High Performance programma's beschikbaar!
 

Abonnementen

Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen aan High Performance Training. Teams kunnen als groep deelnemen waarbij dagen, tijd en frequentie in overleg zullen worden bepaald. Het is ook mogelijk om als individuele sporter deel te nemen aan High Performance Training, u kunt dan trainen op de vastgelegde trainingmomenten.
(Klik op onderstaande links voor meer informatie)

High Performance Training voor sportteams

High Performance Training voor individuele top- en breedtesporters

 


Inschrijven / meer informatie

Indien u meer informatie wenst, of als u zich wil inschrijven voor High Performance Training kunt u op onderstaande link klikken.
Na het invullen van dit formulier zal een van onze medewerkers contact met u opnemen.
(N.b. het invullen van dit formulier geldt niet als definitieve inschrijving en verplicht u dan ook tot niets)

High Performance Training Inschrijfformulier

 


 

 

Downloads

1. Fysio Cura Plaza - Informatiefolders
High Performance Training Informatie en Tarieven 2018.pdf download

Ervaringen

Door Ibrahim Sellak op 28 Apr, 2016

 

Beste fysio binnen de Haarlemmermeer!!
(As posted on Facebook)


Door James McPhail op 04 Aug, 2015

Excellent professional service. Bas Solved my calf issues and gave me a Great rehab plan for the long term!
(As posted on Facebook)


Door Jeroen van Haalem op 04 Aug, 2015

Bas & Bas, nogmaals bedankt voor de prettige en professionele samenwerking! Groetjes Jeroen
(As posted on Facebook)< >