Fysio Cura Plaza - Verantwoord in beweging


Verantwoord in beweging!


Iedereen weet dat beweging noodzakelijk is voor een goede gezondheid, helaas blijkt dat veel mensen (te) inactief zijn.
De stap om (weer) in beweging te komen is groot door tal van redenen, veel mensen weten niet precies hoe te gaan starten, wat zinvol is in relatie tot hun gezondheid en/of lichamelijke klachten of hebben een mate van bewegingsangst ontwikkeld.

"Verantwoord in beweging!" is een 12 weken durend programma, waarbij experts u helpen om op een veilige en gecontroleerde wijze weer in beweging te komen, met als einddoelstelling dat deelnemers zelfstandig kunnen blijven bewegen na het programma.

Het programma "Verantwoord in beweging!" is een uniek programma vanwege de deskundige begeleiding. Direct vanaf de start wordt u door onze specialisten begeleid en gecoacht en kunt u op een verantwoorde manier, met een groep gelijkgestemde deelnemers, kennis maken met verschillende beweegactiviteiten en beweegvormen.

Het programma begint te allen tijde met een intake en onderzoek met de gespecialiseerde (geriatrische) fysiotherapeut. Samen met u wordt een persoonlijk plan gemaakt, gericht op uw persoonlijke doelstellingen en specifieke fysieke behoeften.
Vervolgens wordt u 12 weken lang 1x per week begeleid door de coach (ergotherapeute) in een centrale groepstraining van steeds wisselende inhoud en opzet.
Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om, naast de centrale training, 1x per week zelfstandig een beweegactiviteit te ondernemen, waarbij u kunt kiezen uit een grote verscheidenheid van beweegprogramma's bij Sportplaza en/of Fysio Cura Plaza.

U zult met uw groepsgenoten en onder leiding van uw coach op een verantwoorde manier in beweging komen!
 

Current evidence clearly indicates that participation in a regular exercise program is an effective way to reduce and/or prevent a number of the functional declines associated with aging,
American College of Sports Medicine (2012)

 

Meer informatie?

 

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een van onze abonnementen of beweegprogramma's?
Vult u dan onderstaand contactformulier in en een van onze medewerkers zal contact met u opnemen.

 

 

 


Ervaringen

Door Ibrahim Sellak op 28 Apr, 2016

 

Beste fysio binnen de Haarlemmermeer!!
(As posted on Facebook)


Door James McPhail op 04 Aug, 2015

Excellent professional service. Bas Solved my calf issues and gave me a Great rehab plan for the long term!
(As posted on Facebook)


Door Jeroen van Haalem op 04 Aug, 2015

Bas & Bas, nogmaals bedankt voor de prettige en professionele samenwerking! Groetjes Jeroen
(As posted on Facebook)< >