FysioFitness – Oncologie

Verantwoord aan de slag!

FysioFitness – Oncologie

Ziekte en zeker kanker is een zeer ingrijpende ervaring en kan vele fysieke en emotionele gevolgen hebben. Een goede revalidatie bevorderd uw herstel en maakt u fysiek en mentaal fitter.

Fysio Cura Plaza biedt speciaal voor patiënten met of herstellend van oncologische aandoeningen een gericht FysioFitness programma.

Oncologie Kanker Fysiotherapie
FysioFitness – Oncologie
Fysiek en mentaal fitter!

FysioFitness – Oncologie

Fysio Cura Plaza in samenwerking met Meander organiseert wekelijks FysioFitness – Oncologie, waarbij patiënten kunnen deelnemen aan een programma onder leiding van een gespecialiseerde (oncologie)fysiotherapeut.

Het FysioFitness – Oncologie programma is voor u geschikt als u herstellend bent van (behandeling van) kanker en uitermate geschikt als vervolg na het afronden van uw fysiotherapeutische behandeltraject.

Door te (blijven) bewegen onder deskundige begeleiding kunt u uw fitheid blijvend verbeteren op een veilige en verantwoorde manier.

  • Gevarieerde training met een gericht oefenprogramma
  • Training in groepsverband
  • Begeleiding door 1 gespecialiseerde fysiotherapeut
  • Groepsgrootte: max. 6 deelnemers
  • Duur: 60 minuten
Oncologie Fysiotherapie
Fysiotherapie kanker

Voorwaarden FysioFitness – Oncologie

U kunt deelnemen aan onze beweegprogramma’s en abonnementen als u vanwege (de behandeling van) oncologische klachten fysiotherapeutische begeleiding nodig heeft bij het bewegen.
Deelname aan de beweegprogramma’s en abonnementen kan in combinatie met of in opvolging van uw fysiotherapeutisch behandeltraject.

Een verwijzing van de (huis)arts is niet noodzakelijk.
Sommige verzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten, informeer hiernaar bij uw eigen verzekeraar.
Deelname uitsluitend op afspraak.

Als u geen fysiotherapeutisch behandeltraject heeft bij Fysio Cura Plaza plannen wij graag met u een individuele intake. Wij zullen dan samen met u uw doelstellingen bespreken en eventuele lichamelijke klachten beoordelen om voor u een passend oefenprogramma op te kunnen stellen.
(Een individuele intake zal in rekening worden gebracht als een fysiotherapeutisch consult)

FysioFitness - Oncologie
Fysiotherapie Hoofddorp
Oncologie Kanker Fysiotherapie
Oncologie Kanker Fysiotherapie

Fysio Cura Plaza voldoet aan alle eisen welke zijn gesteld door CCC (Cancer Care Center) om de revalidatie van kankerpatiënten te mogen uitvoeren. De revalidatie is opgesteld volgens de laatste richtlijnen.
Fysio Cura Plaza beschikt over de juiste apparatuur en ruimte om uw revalidatie goed te kunnen uitvoeren en zijn onze collega’s specifiek opgeleid om uw veiligheid te borgen.

Wanneer u revalideert in een fysiotherapiepraktijk aangesloten bij Cancer Care Center, dan weet u zeker dat u aan het juiste adres bent voor uw revalidatie!

Cancer Care Center Hoofddorp

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een van onze abonnementen of beweegprogramma’s?