FysioFitWalking

Gevarieerde training in de buitenlucht!

FysioFitWalking

FysioFitWalking is voor iedereen die op een ontspannen manier aan de fitheid wil werken de ideale activiteit. Een combinatie van Sportief Wandelen en Nordic Walking, creëert een effectieve trainingsmethode om op een verantwoorde manier aan de gezondheid te werken.

Een training FysioFitWalking duurt ongeveer anderhalf uur en is zeer gevarieerd. Een warming-up om de spieren los te maken, een stuk stevig doorwandelen, oefeningen met tempowisselingen, oefeningen om de spierconditie te verbeteren en tenslotte uitlopen en goed rekken. Hierbij soms gebruik makend van de speciale Nordic Walking Poles.

De begeleiders (allen fysiotherapeuten) geven tijdens de training technische aanwijzingen en door de verantwoorde opbouw van de training is de kans op blessures zeer gering.

Fysio Fit Walking
FysioFitWalking in Hoofddorp
Lekker buiten aan de fitheid werken!

FysioFitWalking programma

Ook als u gezondheidsklachten heeft is het belangrijk regelmatig te bewegen. FysioFitWalking kan hieraan bijdragen, dankzij de professionele begeleiding is het mogelijk om rekening te houden mij uw persoonlijke klachten, gezondheid en belastbaarheid, waarbij uiteraard de intensiteit aangepast wordt aan uw eigen niveau.

  • Gevarieerde wandel-/conditietraining in combinatie met gerichte spieroefeningen
  • Training in groepsverband
  • Begeleiding door 1 gespecialiseerde fysiotherapeut
  • Groepsgrootte: max. 16 deelnemers
  • Locatie: Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp
  • Duur: 90 minuten

Voorwaarden

U kunt deelnemen aan onze beweegprogramma’s en abonnementen als u vanwege lichamelijke klachten en/of gezondheidsproblematiek fysiotherapeutische begeleiding nodig heeft.
Deelname aan de beweegprogramma’s en abonnementen kan in combinatie of in opvolging van uw fysiotherapeutisch behandeltraject.

Een verwijzing van de (huis)arts is niet noodzakelijk.
Sommige verzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten, informeer hiernaar bij uw eigen verzekeraar.
Deelname uitsluitend op afspraak.

Als u geen fysiotherapeutisch behandeltraject heeft bij Fysio Cura Plaza plannen wij graag met u een individuele intake. Wij zullen dan samen met u uw doelstellingen bespreken en eventuele lichamelijke klachten beoordelen om voor u een passend oefenprogramma op te kunnen stellen.
(Een individuele intake zal in rekening worden gebracht als een fysiotherapeutisch consult)

FysioFitWalking
Fysio Fit Walking

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een van onze abonnementen of beweegprogramma’s?