Fysiotherapie Hoofddorp

Fysiotherapie in Hoofddorp

Voor fysiotherapie in Hoofddorp gaat u naar Fysio Cura Plaza. Het menselijk lichaam is een geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op rekenen. Zo zijn lopen, staan, springen en bukken vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen eigenlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Gelukkig weten onze fysiotherapeuten alles af van ‘de mens in beweging’ en kunnen ze u behandelen bij klachten, maar u ook helpen (ergere) klachten te voorkomen. Werkt uw lichaam even niet mee? Maak dan direct een afspraak voor fysiotherapie in Hoofddorp bij Fysio Cura Plaza.

Fysiotherapie Hoofddorp

Ik wil graag passende fysio
Wij bieden een breed scala aan behandelingen

Fysio hoofddorp

Soorten fysiotherapie

Start u met fysiotherapie in Hoofddorp bij Fysio Cura Plaza? Dan wordt u behandeld door de beste fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Ze verzorgen dagelijks behandelingen en revalidaties op een breed gebied van indicaties en klachtenbeelden. We bieden u dan ook vele gespecialiseerde fysiotherapeuten om u als patiënt zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Aanvullende onderzoeks- en behandelmethoden

In aanvulling op uw fysio in Hoofddorp bieden wij u diverse aanvullende onderzoeks- en behandelmethoden. Hierbij kunt u denken aan shockwave therapie, hartrevalidatie, leefstijlcoaching, dry needling en meer. Of er aanvullende onderzoeks- en behandelmethoden bij u worden toegepast, is afhankelijk van uw klachten.

Wat doet de fysiotherapeut?

Ieder mens is uniek. Daarom zal de fysiotherapeut bij een eerste afspraak een volledig beeld willen creëren van uw klachten middels vragen en onderzoek. Op basis daarvan wordt het behandelplan opgezet. Dit is altijd maatwerk. Naast dat een fysiotherapeut u behandelt, zorgt deze ook voor preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering van de klanten te voorkomen. Zo hoeft u niet binnenkort weer terug te komen voor fysiotherapie in Hoofddorp.

Fysiotherapie Hoofddorp

Maak direct een afspraak voor fysiotherapie in Hoofddorp

Heeft u lichamelijke klachten waarvoor fysiotherapie in Hoofddorp de oplossing zou kunnen zijn? Maak direct een afspraak bij Fysio Cura Plaza om te starten met fysio in Hoofddorp en uw klachten te laten behandelen. Bel naar 088 327 00 00, mail naar info@fysiocuraplaza.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. Neem ook gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over fysio bij ons in Hoofddorp.