Fysiotherapie Hoofddorp

Gespecialiseerde fysiotherapie in Hoofddorp

Fysiotherapie Hoofddorp

Voor fysiotherapie in Hoofddorp gaat u naar Fysio Cura Plaza.

Wij willen bij de beste fysiotherapiepraktijken van Nederland (blijven) horen! Daarom zijn wij “Vooruitstrevend in beweging!” op gebied van fysiotherapie en bedrijfsorganisatie.

Wij geloven dat succesvolle fysiotherapeutische behandeling of revalidatie gebaseerd is op de combinatie van deskundigheid, specialisme en een hoge mate van enthousiasme en motivatie van ons team.

Onze kritische mindset houdt ons scherp, persoonlijke ontwikkeling resulteert in (blijvende) deskundigheid en door intensief samen te werken delen wij ervaring en expertise om u de beste fysiotherapie te bieden in een prettige en servicegerichte omgeving!

Maak dus direct een afspraak voor fysiotherapie in Hoofddorp bij Fysio Cura Plaza.
Wij hebben twee praktijklocaties in Hoofddorp, Fysio Cura Plaza, locatie Hyde Park en Fysio Cura Plaza, locatie Meer Med Clinic.

Met elkaar op een plezierige wijze op weg naar resultaat!

Fysiotherapie Hoofddorp
Fysiotherapie Hoofddorp
Gespecialiseerde fysiotherapie en vele behandelmogelijkheden voor jong en oud

Gespecialiseerde fysiotherapie in Hoofddorp

Fysiotherapie Hoofddorp vindt u bij Fysio Cura Plaza!
Dan wordt u behandeld door onze zeer deskundige fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Ze verzorgen dagelijks behandelingen en revalidaties op een breed gebied van indicaties en klachtenbeelden.

In ons team van fysiotherapeuten hebben wij op verschillende gebieden één of meer specialisten. Met hun specifieke opleiding en vaak jarenlange ervaring bieden zij een hoge mate van expertise om complexe en/of langdurige problematiek met u op te gaan lossen.

Fysiotherapie Hoofddorp

Aanvullende onderzoeks- en behandelmethoden

In aanvulling op uw fysio in Hoofddorp bieden wij u diverse aanvullende onderzoeks- en behandelmethoden. Hierbij kunt u denken aan shockwave therapie, hartrevalidatie, leefstijlcoaching, dry needling en meer. Of er aanvullende onderzoeks- en behandelmethoden bij u worden toegepast, is afhankelijk van uw klachten.

Wat doet de fysiotherapeut?

Ieder mens is uniek. Daarom zal de fysiotherapeut bij een eerste afspraak een volledig beeld willen creëren van uw klachten middels vragen en onderzoek. Op basis daarvan wordt het behandelplan opgezet. Dit is altijd maatwerk. Naast dat een fysiotherapeut u behandelt en begeleid, zorgt deze ook voor preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling van klachten te voorkomen. Zo hoeft u niet binnenkort weer terug te komen voor fysiotherapie in Hoofddorp.

Fysiotherapie Hoofddorp? Fysio Cura Plaza!