FysioFitWalking

FysioFitWalking is voor iedereen die aan de fitheid wil werken de ideale activiteit. Een combinatie van Sportief Wandelen, Nordic Walking in combinatie met oefeningen, creëert een ideale trainingsmethode om op een verantwoorde manier aan de gezondheid te werken!

Een training FysioFitWalking duurt ongeveer anderhalf uur en is zeer gevarieerd. Een warming-up om de spieren los te maken, een stuk stevig doorwandelen, oefeningen met tempowisselingen, oefeningen om de spierconditie te verbeteren en tenslotte uitlopen en goed rekken. Hierbij soms ook gebruik makend van de speciale Nordic Walking Poles.

De speciaal opgeleide begeleiders (allen fysiotherapeuten) geven tijdens de training technische aanwijzingen en door de verantwoorde opbouw van de training is de kans op blessures zeer gering.
Ook als u gezondheidsklachten heeft is het belangrijk regelmatig te bewegen. FysioFitWalking kan hieraan bijdragen, dankzij de professionele begeleiding is het mogelijk om voor u persoonlijke, op uw klachten gerichte oefeningen of technieken te creëren, waarbij uiteraard de intensiteit aangepast wordt aan uw eigen niveau.

Abonnementsvormen

FysioFitWalking Abonnement

  • Trainingssessies van ± 90 minuten
  • Woensdagen van 9.00 uur tot 10.30 uur
  • Maximaal 15 deelnemers per training
  • Bruikleen Nordic Walking Poles
  • Locaties waar beschikbaar:
    • Haarlemmermeerse Bos, Hoofddorp

Deelname & vergoeding zorgverzekering

U kunt zich inschrijven zonder verwijzing van de (huis)arts. Voor deelname kunt u een abonnement afsluiten bij Fysio Cura Plaza.
Sommige verzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten. Informeer hiernaar bij uw eigen verzekeraar.  

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een van onze abonnementen of beweegprogramma's?
Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of via het contactformulier.