Fysiotherapie Aalsmeer

De beste fysiotherapie in regio Aalsmeer

Voor fysiotherapie vlak bij Aalsmeer gaat u naar Fysio Cura Plaza. Wij weten alles af van ‘de mens in beweging’ en kunnen u bij lichamelijke klachten uitstekend behandelen. Daarnaast helpen we u ook (ergere) klachten te voorkomen. Het menselijk lichaam is een geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Dat we kunnen bewegen, is vanzelfsprekend. We merken pas dat dit eigenlijk niet zo vanzelfsprekend is, wanneer we ergens last van krijgen. Werkt uw lichaam even niet mee? Maak een afspraak bij Fysio Cura Plaza voor fysiotherapie bij Aalsmeer.

Heupklachten

Ik wil graag passende fysio
Wij bieden een breed scala aan behandelingen

Heupklachten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij ons wordt u behandeld door de beste fysiotherapeuten. Al onze fysiotherapeuten zijn namelijk geregistreerd in het kwaliteitsregister van Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u wilt starten met fysiotherapie in de regio Aalsmeer. We verzorgen dagelijks behandelingen en revalidaties op een breed gebied van indicaties en klachtenbeelden. Met vele gespecialiseerde fysiotherapeuten in dienst, kunnen we u als patiënt zo goed mogelijk behandelen. Zo bieden we u:

Onze aanvullende onderzoeks- en behandelmethoden

Naast fysiotherapie bij Aalsmeer, bieden we u ook in aanvulling op de fysio diverse aanvullende onderzoek- en behandelmethoden. Denk bijvoorbeeld aan dry needling, shockwave therapie, leefstijlcoaching en hartrevalidatie. En er is nog veel meer mogelijk. Of er aanvullende onderzoeks- en behandelingen voor u van toepassing zijn, ligt aan uw klachten.

Meer dan alleen fysiotherapie bij Aalsmeer

Geen mens is hetzelfde. Tijdens een eerste afspraak creëren we daarom graag een volledig beeld van uw klachten middels vragen en onderzoek. Vervolgens kunnen we een passend behandelplan opzetten. Dit vraagt altijd om maatwerk. Uw fysiotherapeut behandelt uw klachten en zorgt daarbij ook voor preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering van uw klachten te voorkomen. Zo hoeft u niet snel weer terug te komen voor fysiotherapie bij Aalsmeer.

Fysiotherapie Aalsmeer

Maak direct een afspraak

Werkt uw lichaam even niet mee en wilt u uw lichamelijke klachten laten behandelen? Maak direct een afspraak bij Fysio Cura Plaza en start met fysiotherapie dicht in de buurt van Aalsmeer. Bel naar 088 327 00 00, mail naar info@fysiocuraplaza.nlof laat een bericht achter via het contactformulier. Neem ook gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt.