Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) – Cool

Wil je fysiek fitter worden?

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) – CooL

Ben jij op zoek naar een coach die jou op weg helpt in jouw zoektocht naar een gezonde leefstijl? Wil je meer energie? Wil je meer ontspannen? Wil je meer grip op stress? Gewichtsvermindering? Wil je fysiek fitter worden?

In samenwerking met zorggroep Haarlemmermeer organiseert Fysio Cura Plaza het GLI programma CooL (Coaching op Leefstijl).
Het GLI-CooL is een leefstijlprogramma, waarbij aandacht wordt besteed aan het stapsgewijs optimaliseren van voeding, beweging, slaappatroon, in- en ontspanning, energiemanagement, timemanagement en vitaliteit.

Hartrevalidatie
Ik wil graag passende fysio
Wij bieden een breed scala aan behandelingen

Basisprogramma en onderhoudsprogramma

De GLI duurt twee jaar en heeft twee delen. Het basisprogramma en het onderhoudsprogramma.
Het eerste deel – het basisprogramma – is gericht op gedragsverandering en het tweede deel – het onderhoudsprogramma – is gericht op het behoud hiervan. In het eerste deel is de coaching intensiever dan in het tweede deel, zodat u uw gezondere leefstijl zelf steeds beter onder controle kunt krijgen. Uw huidige leefstijl is bij de GLI het uitgangspunt en u houdt steeds zelf de regie.
Met ondersteuning van de leefstijlcoach stelt u persoonlijke doelstellingen op. Op een manier die bij u past.

Locaties

  • FCP Hoofdweg, Hoofddorp
  • FCP Rijsenhout, Rijsenhout

Monique van Zijll-Duffels en Annemarieke Walstra begeleiden u op onze locatie in Rijsenhout naar een gezondere leefstijl.
Als fysiotherapeuten zijn zij beide al jaren bezig met het begeleiden van het verbeteren van de fysieke fitheid. Monique is als geriatrie fysiotherapeute gespecialiseerd in het begeleiden van ouderen en Annemarieke als psychosomatisch fysiotherapeut is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met (fysiek)stressgerelateerde klachten.

Oncologie Fysiotherapie

Deelname GLI – CooL

Overleg met uw huisarts of u in aanmerking komt voor het GLI – Cool-programma. Met een verwijzing van uw huisarts valt deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) onder de basisverzekering en wordt deze dus volledig vergoed, zonder extra kosten en uw eigen risico wordt niet aangesproken. De GLI is voor volwassenen die gemotiveerd zijn om zijn of haar leefstijl aan te passen bij:

  • Overgewicht (BMI 25 tot 30), met aanvullende risico’s op hart- en vaataandoeningen of diabetes
  • Overgewicht (BMI boven 30)

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden?
Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of via het contactformulier.