Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) – Cool

Wilt u een gezondere leefstijl en meer vitaliteit?

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) – CooL

Ben jij op zoek naar een coach die jou op weg helpt in jouw zoektocht naar een gezonde leefstijl? Wil je meer energie? Wil je meer ontspannen? Wil je meer grip op stress? Gewichtsvermindering? Wil je fysiek fitter worden?

In samenwerking met zorggroep Haarlemmermeer organiseert Fysio Cura Plaza het GLI programma CooL (Coaching op Leefstijl).
Het GLI-CooL is een leefstijlprogramma, waarbij aandacht wordt besteed aan het stapsgewijs optimaliseren van voeding, beweging, slaappatroon, in- en ontspanning, energiemanagement, timemanagement en vitaliteit.

Gecombineerde Leefstijl Interventie
Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)
Op weg naar een blijvend gezonde leefstijl!

Basisprogramma en onderhoudsprogramma

De GLI duurt twee jaar en heeft twee delen. Het basisprogramma en het onderhoudsprogramma.
Het eerste deel – het basisprogramma – is gericht op gedragsverandering en het tweede deel – het onderhoudsprogramma – is gericht op het behoud hiervan. In het eerste deel is de coaching intensiever dan in het tweede deel, zodat u uw gezondere leefstijl zelf steeds beter onder controle kunt krijgen. Uw huidige leefstijl is bij de GLI het uitgangspunt en u houdt steeds zelf de regie.

Met ondersteuning van de leefstijlcoach stelt u persoonlijke doelstellingen op. Op een manier die bij u past.

Fysio Cura Plaza Hoofddorp

Uw GLI coaches

Onze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) fysiotherapeuten zijn al jaren bezig met het begeleiden van het verbeteren van de fysieke fitheid.
De achtergrond van onze GLI fysiotherapeuten geeft hen veel ervaring in het begeleiden van mensen met klachten gerelateerd aan leefstijl.

psychosomatischefysiotherapie 3

Deelname GLI – CooL

Om deel te nemen aan het Gecombineerde Leefstijl Interventie programma heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Met een verwijzing van uw huisarts valt deze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) onder de basisverzekering en wordt deze dus volledig vergoed, zonder extra kosten en bovendien wordt uw eigen risico niet aangesproken.

De GLI is voor volwassenen die gemotiveerd zijn om zijn of haar leefstijl aan te passen bij:

  • Overgewicht (BMI 25 tot 30), met aanvullende risico’s op hart- en vaataandoeningen of diabetes
  • Overgewicht (BMI boven 30)
Fysio Cura Plaza Hoofddorp

Overleg met uw huisarts of u in aanmerking komt voor het GLI – Cool-programma.