Sportfysiotherapie

Herstel terug naar het sportveld

Sportfysiotherapie

Heeft u een blessure? Bent u geopereerd en wil u weer zo snel mogelijk sporten
De sportfysiotherapeut begrijpt wat er tijdens het sporten gebeurt, wat er nodig is om weer het veld op te kunnen en begrijpt hoe belangrijk sporten voor u is. Onze sportfysiotherapeuten werken dagelijks met amateur- en topsporters en hebben veel ervaring met blessurebehandeling, (post-operatieve) revalidatie en het voorkomen van herhaling.

Sportfysiotherapie (1)
Sportfysiotherapie
Behandeling en revalidatie van sportblessures!
Enkelklachten

Waneer sportfysiotherapie?

Als weer kunnen sporten uw wens is, maar klachten of een blessure u tegenhouden is het belangrijk om uw herstel en revalidatie goed in te richten. Aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen bepalen de vereisten van uw sport en worden door de sportfysiotherapeut dan ook expliciet in het behandelplan of revalidatieprogramma betrokken.

Er zijn verschillende behandelmogelijkheden zoals oefenprogramma’s met of zonder gebruik van trainingsapparatuur, braces of taping, mobiliserende technieken en diverse ondersteunende behandelapparatuur.

Samen met u werken wij aan uw herstel toewerkend naar een hervatting van uw sportactiviteiten op uw oorspronkelijke niveau!

Onze sportfysiotherapeuten behandelen dagelijks:

Sportfysiotherapie