Gecombineerde leefstijl interventie (GLI)

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) bij Fysio Cura Plaza

Wie een gezonde leefstijl wil ontwikkelen, kan bij Fysio Cura Plaza terecht voor een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). In samenwerking met zorggroep Haarlemmermeer organiseren wij het GLI programma CooL, wat staat voor Coaching op Leefstijl. Binnen dit leefstijlprogramma wordt aandacht besteed aan het stapsgewijs optimaliseren van uw voeding, beweging, slaappatroon, in- en ontspanning, energiemanagement, timemanagement en vitaliteit. Dus wilt u meer energie, meer ontspannen, grip op uw stress, gewicht verminderen of fysiek fitter worden? Start met onze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) en ga samen met uw coach op zoek naar een gezonde leefstijl die voor u werkt!

Heupklachten
Ik wil graag passende fysio
Wij bieden een Gecombineerde Leefstijl Interventie
Enkelklachten

Opbouw van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Wilt u starten met onze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)? De GLI duurt twee jaar en heeft twee delen. Het eerste deel is het basisprogramma. Dit deel richt zich op gedragsverandering. Het tweede deel van de GLI is het onderhoudsprogramma. Deze richt zich op het behouden van uw gezonde leefstijl. De coaching is in het eerste deel van de Gecombineerde Leefstijl Interventie intensiever dan in het tweede deel. Zo kunt u uw gezondere leefstijl zelf steeds beter onder controle krijgen. We gebruiken uw huidige leefstijl als uitgangspunt. U houdt zelf de regie. Wij bieden u ondersteuning bij het opstellen van uw persoonlijke doelstellingen en het behalen hiervan. Uiteraard op een manier die bij u past.

Individueel en met een groep

Zowel voor het basisprogramma als het onderhoudsprogramma van onze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) zijn er zowel individuele bijeenkomsten als groepsbijeenkomsten. Beide programma’s kennen acht groepsbijeenkomsten. Tijdens het basisprogramma heeft u vier individuele bijeenkomsten, inclusief intake, en tijdens het onderhoudsprogramma 3 individuele bijeenkomsten. Voor het basisprogramma, dus de intensieve fase, geldt dat u één bijeenkomst per drie tot vier weken heeft. Deze fase duurt 6 tot 10 maanden. Tijdens de onderhoudsfase heeft u één bijeenkomst per 2 maanden. Dit duurt zo’n 14 tot 16 maanden. Uiteraard is elke persoon anders en kan het traject dat u ondergaat variëren van de rest. Het Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) programma is erop gericht om iedere deelnemer te stimuleren naar een gezondere leefstijl, in welk tempo dan ook.

Fysio Cura Plaza Hoofddorp

Maak een afspraak bij Fysio Cura Plaza

Is onze Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) iets voor u? Meld u aan bij Fysio Cura Plaza door te bellen naar 088 327 00 00, een e-mail te sturen naar info@fysiocuraplaza.nl of het contactformulier in te vullen. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact met ons op.