Kruisband Hoofddorp

Kruisband blessure in Hoofddorp?

Voor fysiotherapie na een kruisband blessure gaat u in Hoofddorp naar Fysio Cura Plaza. Wij kunnen een kruisband blessure uitstekend behandelen. Of uw kruisband nu verrekt of gescheurd is, een kruisband blessure is natuurlijk erg vervelend. U kunt te maken krijgen met pijnklachten en uw knie kan dik worden na beweging. Merkt u dat het mis is in uw knie? En denkt u dat dit komt door een overbelasting van of scheur in uw kruisband? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Fysio Cura Plaza! Wij helpen u graag bij een kruisband blessure in Hoofddorp.

Ik wil graag passende fysio
Wij bieden een breed scala aan behandelingen

Fysiotherapie Rijsenhout

Symptomen van een kruisband blessure

Een kruisband blessure ontstaat niet zomaar. Of u nu een verrekking of scheur in uw kruisband heeft, in beide gevallen gaat er een gebeurtenis aan vooraf. Zo kan een plotselinge zijdelingse beweging, verdraaiing of harde klap door een val of ongeluk de oorzaak zijn van een verrekking of scheur in uw kruisband. Een verrekte kruisband herkent u aan stekende pijnklachten tijdens of na het sporten. U voelt dit in het midden van de knie. Als u gescheurde kruisbanden heeft, bent u verder van huis. Gescheurde kruisbanden heeft u als u iets voelt en/of hoort knappen in uw knie, u veel pijn heeft en u niet stabiel op uw been kunt blijven staan. Ook wordt uw knie snel dik, al binnen een paar uur, en kan de knie een blauwe kleur krijgen. In beide gevallen kunt u het beste een afspraak maken bij Fysio Cura Plaza en naar uw kruisband laten kijken in Hoofddorp.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Bij Fysio Cura Plaza beschikken we over gespecialiseerde fysiotherapeuten. Ook op het gebied van kruisband blessures. Deze fysiotherapeuten kunnen u goed adviseren, behandelen en begeleiden bij uw herstel. Voor een succesvol herstel bij een kruisband blessure in Hoofddorp is het essentieel dat het oefenprogramma is gericht op uw individuele fysieke doelstellingen en nauwkeurig wordt opgebouwd en gemonitord. Daar zorgen wij voor. Daarbij bieden we u ook de mogelijkheid om te revalideren in het water. Door de gewichtloosheid in het water kan vaak sneller functioneel getraind worden. Een sneller en beter herstel is hiervan het resultaat!

Voor wie is Fysio Cura Plaza?

Iedereen kan bij ons terecht voor fysiotherapie na een kruisband blessure in Hoofddorp. Zowel jong als oud. Wij werken deskundig, doelmatig en efficiënt, zoals het hoort. We staan voor u klaar om u te helpen bij uw revalidatie, het herstel van een sportblessure of het behandelen van lichamelijke klachten.

Fysiotherapie Fysiotherapie Rijsenhout

Maak een afspraak voor fysiotherapie bij een kruisband blessure in Hoofddorp

Heeft u een kruisband blessure opgelopen? Maak dan een afspraak bij Fysio Cura Plaza. Bel naar 088 327 00 00 of mail naar info@fysiocuraplaza.nl en start binnenkort al met fysiotherapie voor uw kruisband blessure in Hoofddorp.