Meniscus Hoofddorp

Meniscus Hoofddorp

Wie pijn heeft aan de meniscus, kan in Hoofddorp het beste direct een afspraak maken bij Fysio Cura Plaza. De meniscus ligt tussen het bovenbeen en het scheenbeen, in de knie. Bij het maken van een verkeerde kniebeweging, kan er een meniscusblessure ontstaan. Bijvoorbeeld doordat u zich verstapt, een verkeerde draaibeweging maakt of verkeerd landt op de knie. De meniscus raakt dan beschadigd, doordat de knie te ver naar binnen of naar buiten knikt. Heeft u pijn in uw knie? Lukt het buigen en strekken van uw knie niet meer zo goed als voorheen? En is uw knie dik? Laat uw meniscus in Hoofddorp bekijken door onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Zij weten precies welke behandeling nodig is om u van uw knieklachten af te helpen.

Fysio Cura Plaza Hoofddorp

Ik wil graag passende fysio
Wij bieden een breed scala aan behandelingen

Fysiotherapie Rijsenhout

Scheur in de meniscus

Een meniscusblessure kan op verschillende manieren ontstaan. Zo kan een krachtige draaibeweging ervoor zorgen dat uw meniscus scheurt in Hoofddorp. Als u een gescheurde meniscus heeft, is uw knie dik. Ook kunt u uw knie wellicht minder goed buigen of strekken, kan uw knie op slot zitten en kan uw knie pijn doen. Op het moment dat uw meniscus scheurt, kunt u een knapperend geluid in de knie horen. Herkent u een of meer van deze symptomen? Dan is het verstandig om een afspraak te maken bij Fysio Cura Plaza voor fysiotherapie in Hoofddorp.

Succesvol herstel van uw meniscus in Hoofddorp

Bij Fysio Cura Plaza beschikken we over gespecialiseerde fysiotherapeuten. Ook op het gebied van meniscusblessures. Wie pijn heeft aan de meniscus, kan in Hoofddorp bij ons rekenen op een goede behandeling door een fysiotherapeut met veel kennis over meniscusblessures. Die fysiotherapeut kan u niet alleen goed behandelen, maar u ook goed adviseren en begeleiden bij uw herstel. Voor een succesvol herstel van uw meniscus is het essentieel dat het oefenprogramma is gericht op uw individuele fysieke doelstellingen en nauwkeurig wordt opgebouwd en gemonitord. Dat bieden wij u. Daarbij kunt u bij ons revalideren in het water. Door de gewichtloosheid in het water kan vaak al eerder functioneel worden getraind. Een sneller en beter herstel van uw meniscus in Hoofddorp is het resultaat!

Fysio Cura Plaza is voor iedereen!

Zowel jong als oud kan bij ons terecht voor fysiotherapie. Wij staan klaar voor iedereen die pijn heeft aan de meniscus in Hoofddorp. We werken deskundig, doelmatig en efficiënt. Maak dus snel een afspraak en laat ons u helpen bij uw revalidatie, het herstel van uw sportblessure of het behandelen van uw lichamelijke klachten.

Fysiotherapie Fysiotherapie Rijsenhout

Maak een afspraak

Heeft u pijn aan de meniscus? En wilt u uw meniscus in Hoofddorp laten bekijken door een gespecialiseerde fysiotherapeut van Fysio Cura Plaza? Bel naar 088 327 00 00 of mail naar info@fysiocuraplaza.nl en maak een afspraak!