Nieuwe knie Hoofddorp

Start met fysiotherapie in Hoofddorp bij een nieuwe knie

Nieuwe knie Hoofddorp

Heeft u net een nieuwe knie en wilt u daarom starten met fysiotherapie in Hoofddorp? Maak vandaag nog een afspraak bij Fysio Cura Plaza! Na uw operatie bent u er nog niet. U heeft dan wel een nieuwe knie, maar na de operatie is fysiotherapie van groot belang voor een succesvol herstel. De fysiotherapeut helpt u zo snel mogelijk weer op de been te komen en het bewegingsbereik in uw knie terug te krijgen. Dankzij de fysiotherapie kunt u snel weer uw normale dagelijkse bezigheden doen. En dat is toch wat u wilt? Maak dus direct een afspraak bij Fysio Cura Plaza voor fysiotherapie bij een nieuwe knie in Hoofddorp.

Sportmedisch centrum
Ik wil graag passende fysio
Start met fysiotherapie bij een nieuwe knie
Heupklachten

Het belang van een snelle start

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer mobiel kunnen zijn nadat u een nieuwe knie heeft gekregen. Daar richten wij ons op met onze fysiotherapie in Hoofddorp. We laten de nieuwe knie in Hoofddorp langzaam wennen aan meer langdurige belasting, helpen u kracht op te bouwen en stimuleren de beweeglijkheid van de knie. Hierbij geldt dat hoe eerder u start met oefenen, des te sneller u herstelt.

Succesvol herstel

Voor een succesvol herstel is het van belang dat het oefenprogramma is gericht op uw individuele fysieke doelstellingen en nauwkeurig wordt opgebouwd en gemonitord. Een goede behandeling vereist daarom een fysiotherapeut met veel kennis over de complicaties die een nieuwe knie met zich meebrengt. Daarover beschikken wij. Wij hebben gespecialiseerde fysiotherapeuten die alles weten over fysiotherapie na een nieuwe knie in Hoofddorp. Deze fysiotherapeuten kunnen u uitstekend adviseren, behandelen en begeleiden bij uw herstel. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid tot revalidatie in het water. Door de gewichtloosheid in het water kan in veel gevallen al eerder functioneel getraind worden. Het resultaat hiervan is een sneller en beter herstel!

Fysio Cura Plaza Hoofddorp

Voor wie?

Iedereen met een nieuwe knie kan in Hoofddorp terecht bij Fysio Cura Plaza. Zowel jong als oud. Wij werken deskundig, doelmatig en efficiënt, zoals het hoort, en helpen u graag bij uw revalidatie na het plaatsen van een knieprothese.

Heupklachten

Nieuwe knie? Maak een afspraak bij Fysio Cura Plaza in Hoofddorp!

Heeft u een nieuwe knie? In Hoofddorp staan de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysio Cura Plaza voor u klaar om u te helpen bij uw revalidatie. Bel naar 088 327 00 00, mail naar info@fysiocuraplaza.nl of laat een bericht achter via het contactformulier en maak een afspraak!