Pijn bij het gooien

Schouderpijn bij gooien? Start met fysiotherapie!

Pijn bij het gooien

Heeft u pijn bij het gooien? Dan is dat natuurlijk ontzettend vervelend. Als u schouderpijn heeft bij het gooien, kan de biceps mogelijk een rol spelen bij de klachten. De biceps bestaat uit een korte kop en een lange kop. De lange kop kan verantwoordelijk zijn voor schouderpijn bij het gooien. Deze heeft een beloop tot in het gewricht, waardoor hij een aparte rol speelt bij het ontstaan van schouderpijn. Als het gewricht beperkt is geraakt in zijn beweeglijkheid, kan fysiotherapie helpen om deze weer los te krijgen. Bij Fysio Cura Plaza bieden we u diverse behandeltechnieken en oefentherapie bij schouderklachten. Zo bent u in een mum van tijd van die vervelende pijn bij het gooien af. Maak daarom direct een afspraak bij Fysio Cura Plaza en start met fysiotherapie!

Schouderklachten
Ik wil graag passende fysio
Wij bieden hulp bij schouderpijn
Schouderklachten

Specialist in schouderklachten

Bij Fysio Cura Plaza beschikken we over fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van schouderklachten en die veel ervaring hebben op dit gebied. Daarom kunt u het beste bij ons terecht als u schouderpijn heeft bij het gooien. Vanwege de complexiteit van de schouder vraagt het behandelen van schouderpijn om een specialist. Onze fysiotherapeuten kennen de werking van de schouder goed, kunnen de schouder goed onderzoeken en kunnen hier een gericht en specifiek behandelplan voor opstellen. Zo bent u er zeker van dat u effectief wordt geholpen tegen uw pijn bij het gooien.

Zeg vaarwel tegen pijn bij het gooien

Het oplossen van schouderklachten bestaat vaak uit meerdere doelstellingen bij elkaar. Zowel de schoudermobiliteit als de schouderspieren (kracht / balans) zijn belangrijk om pijn bij het gooien tegen te gaan. Daarnaast moet ook de coördinatie geoptimaliseerd worden. Deze factoren moeten allemaal meegenomen worden, anders is de kans op succes aanzienlijk kleiner. Gelukkig weten we bij Fysio Cura Plaza wat we moeten doen om schouderpijn bij het gooien te verminderen en bestaande, soms langdurige, schouderklachten te verhelpen voor het succesvol verbeteren van de schouderfunctie.

Voorste kruisband Letsel

Iedereen kan bij ons terecht

Iedereen met pijn bij het gooien kan terecht bij Fysio Cura Plaza voor fysiotherapie. Zowel jong als oud is bij ons aan het juiste adres voor het behandelen van lichamelijke klachten, herstel na een sportblessure of een revalidatie. Wij werken deskundig, doelmatig en efficiënt, zoals het hoort, en helpen u snel van uw schouderpijn af!

Licht traumatisch hersenletsel

Maak direct een afspraak

Pijn bij het gooien is ontzettend vervelend. Als u hier last van heeft, kunt u het beste direct een afspraak maken bij Fysio Cura Plaza. Bel naar 088 – 327 0000 of mail naar info@fysiocuraplaza.nl en start met fysiotherapie!