Handtherapie

Fysiotherapie bij handklachten en polsklachten

Handtherapie

Door een ongeluk, door overbelasting of door veroudering kunt u allerlei klachten aan uw handen krijgen. Letsels aan uw hand hebben invloed op uw dagelijkse functioneren. Eenvoudige alledaagse bezigheden, zoals schoonmaken en het opendraaien van de kraan, zijn plotseling niet meer zo eenvoudig. Heeft u handklachten of polsklachten? Maak dan een afspraak bij Fysio Cura Plaza om uw klachten te laten behandelen. Wij zorgen ervoor dat u snel van uw handklachten of polsklachten af komt!

handtherapie
Onze kritische mindset houdt ons scherp!
Een juiste diagnose leidt tot een goed behandelplan, een goed behandelplan leidt tot een adequate behandeling en een adequate behandeling leidt tot resultaat

Succesvol herstel van handklachten, vingerklachten of polsklachten

Een succesvol herstel van problemen aan de hand vereist een deskundige die de werking van de pols en hand goed kent, deze goed kan onderzoeken en hier een gericht en specifiek behandelplan voor kan opstellen. Die deskundige vindt u bij Fysio Cura Plaza. Veelal bestaat de oplossing van hand- en polsproblemen dan ook uit meerdere doelstellingen bij elkaar. Zowel de mobiliteit van de gewrichten als de spieren (kracht / balans), maar ook de coördinatie zijn belangrijk en moeten allemaal geoptimaliseerd worden. Wordt er een factor vergeten? Dan is de kans op een succesvol herstel aanzienlijk kleiner.

Geen hand-, vinger-, of polsklachten meer!

De handspecialisten van Fysio Cura Plaza hebben zich gespecialiseerd in de behandeling van klachten aan handen, vingers en polsen en hebben veel ervaring op dit gebied. Samen met de patiënt zijn zij heel vaak succesvol in het verbeteren van de handfunctie en het verminderen van pijn. Uiteraard zijn zij door hun specifieke kennis ook dé deskundigen die samen met u de revalidatie na een handoperatie tot een goed einde kunnen brengen. Maak een afspraak bij Fysio Cura Plaza en u heeft al snel geen handklachten, vingerklachten of polsklachten meer!

handtherapeut
Handtherapeut

Wist u dat…

Fysio Cura Plaza is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie (NVHT) en een intensieve samenwerking heeft met de Xpert Clinics (Hand- en Polszorg)?

Onze handtherapeuten een voor u persoonlijk op maat gemaakte brace of spalk kunnen maken?

De handspecialisten van Fysio Cura Plaza ook de sportmedische begeleiding, behandeling en revalidatie verzorgen van vele topsporters met hand- en polsproblemen?

Pols en hand fysio

Kunnen wij u verder helpen?

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op.
Onze handspecialisten staan voor u klaar!