Sportmedisch centrum Aalsmeer

Sportmedisch centrum regio Aalsmeer

Zoekt u een sportmedisch centrum nabij Aalsmeer waar meerdere specialisaties op sportmedisch gebied samenkomen? Bij Fysio Cura Plaza kan iedereen terecht met een vraag over een blessure, aanhoudende klachten of voor preventieve adviezen. De veronderstelling dat sportmedische zorg alleen voor topsporters is, is namelijk een misvatting. Iedereen van ieder niveau en iedere leeftijd kan bij ons terecht. We verzorgen ook keuringen, sportmedische onderzoeken, duik medische onderzoeken en overige sportkeuringen. Dus heeft u een blessure of sportgerelateerde klachten? Moet u revalideren? Of wilt u zich laten keuren? Maak direct een afspraak bij ons sportmedisch centrum nabij Aalsmeer.

sportmedisch centrum aalsmeer

Ik wil graag passende fysio
Wij bieden een breed scala aan behandelingen

Fysiotherapie Rijsenhout

Unieke samenwerking

In ons sportmedisch centrum nabij Aalsmeer vindt u verschillende specialisten op sportmedisch gebied in een uniek samenwerkingsverband, waarbij gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten en sportartsen hun deskundigheid en ervaring op het gebied van sportgezondheidszorg combineren. Ze bieden gezamenlijk veel ervaring en expertise op het gebied van sportgerelateerde klachten, zowel acute als langdurige sportblessures en (post-operatieve) revalidatie.

Fysiotherapie nodig?

Voor fysiotherapie kunt u terecht in ons sportmedisch centrum nabij Aalsmeer. Onze fysiotherapeuten verzorgen dagelijks behandelingen en revalidaties op een breed gebied van indicaties en klachtenbeelden. Ze staan klaar voor geblesseerde amateur- en topsporters.

Sportartsen

Mocht u last hebben van een acute sportblessure of langdurige lichamelijke problematiek, dan kunt u terecht bij de sportartsen in ons sportmedisch centrum voor regio Aalsmeer. Ook voor preventief onderzoek, advies over uw optimale sportkeuze en invulling van (aanvullende) kracht- en conditietraining, staan onze sportartsen voor u klaar. Zij zijn gespecialiseerd in het stellen van een juiste diagnose en behandeling van en advisering bij sportblessures en sportgerelateerde klachten.

Sportmedisch onderzoek en keuringen

U kunt ook bij ons terecht voor een sportmedisch onderzoek. Sportmedische onderzoeken zijn bedoeld om een beeld van uw gezondheid en belastbaarheid te geven. Het doel hiervan is een veilige en verantwoorde sportbeoefening. Ze zijn dus vooral preventief. Daarnaast kan het ook voorkomen dat u op sportief gebied verplicht gekeurd moet worden door de desbetreffende sportbond of overheid. In dat geval kunt u bij ons sportmedisch centrum een afspraak maken voor een sportkeuring.

Fysiotherapie Fysiotherapie Rijsenhout

Maak direct een afspraak

Heeft u een van onze fysiotherapeuten of sportartsen nodig? Maak een afspraak met ons door te bellen naar 088 327 00 00 of een e-mail te sturen naar info@fysiocuraplaza.nl. Wij verwelkomen u graag in ons sportmedisch centrum in regio Aalsmeer voor een sportmedisch consult.