Antoine van den Berg, Msc.

Praktijkhouder
Fysiotherapeut
Manueel Therapeut
Handtherapeut
World Rugby Medical Educator/Trainer

 

Geboren en getogen in Soesterberg ging ik op mijn 19e naar Utrecht om Fysiotherapie te studeren.
Na een intensieve studententijd afgestudeerd in 1988. Na eerst wat waarnemingen kwam ik als een van de laatste dienstplichtigen te werken in het Militair Revalidatie Centrum  Aardenburg te Doorn.
Met deze ervaring terecht gekomen in Revalidatie Centrum Groot Klimmendaal te Arnhem. Ik heb hier in het bovenste extremiteiten team en in het rug team gewerkt. Hier is mijn interesse voor manuele therapie en fysiotherapie bij hand letsel ontstaan.

Tijdens deze periode van bijna 9 jaar op Klimmendaal heb ik ook mijn studie manuele therapie afgerond. In deze tijd heb ik ook voor artsen zonder grenzen gewerkt tijdens de oorlog in Bosnië, Sarajevo.

In 1999 ben ik gaan werken in Rijsenhout in een kleine particulier praktijk. Deze breide snel uit, en na enkele jaren kwam daar de praktijk FysioPlaza bij met locaties Sportfondsen locaties in Nieuw Vennep en Hoofddorp.

Deze praktijken zijn samen gegaan met CURA in 2013 tot FysioCuraPlaza waarmee we gezamenlijk de MeerMedClinic hebben opgezet in het SckWA.
Door de fusie ben ik weer terug gekomen bij mijn grote passie rugby als een van de fysiotherapeuten van Rugby Nederland. Een andere passie is golf, waar ik ondertussen veel ervaring in het behandelen heb en samenwerk met pro’s van de omliggende golfclubs.

BIG Registratie: 49033088204

Email