Bastiaan Korterik

Bastiaan KorterikBastiaan Korterik

In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als fysiotherapeut. Tijdens mijn opleiding ben ik geïnteresseerd geraakt in (top)sportfysiotherapie. In mijn tweede jaar van mijn studie ben ik toen ook begonnen als sportverzorger bij de jeugdacademie van NEC. Hierna ben ik nog 3 jaar actief geweest als fysiotherapeut bij SML in Arnhem.

Na mijn bachelor opleiding ben ik gaan werken in Elst (tussen Arnhem en Nijmegen) in een eerstelijnspraktijk. Ik merkte dat ik mij graag verder wilde verdiepen in de sportfysiotherapie en ben daarom in 2022 gestart met de Master Musculoskeletale Revalidatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met uitstroomprofiel sport.

Passend bij deze verdere verdieping hoorde ook een werkplek waar ik dit meer tegen zou komen. Vandaar ben ik vanaf september 2023 gestart bij Fysio Cura Plaza. Nu begeleid ik de jeugd synchroomzwemmers van de KNZB en de voetballers van Sv Hoofddorp. Naast mijn interesse in (top)sportfysiotherapie doe ik ook Dry Needling en heb ik een speciale interesse in klachten aan de voet en enkel en de (sport)revalidatie hiervan.