Cynthia Pols, Msc.

Cynthia PolsCynthia Pols

In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie ben ik begonnen als sportverzorgster bij voetbalvereniging SCW in Rijsenhout, waar ik nu nog steeds wekelijks actief ben. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken voor Fysioplaza de Estafette in Nieuw-Vennep, wat na de fusie Fysio Cura Plaza werd en ik mijn werkzaamheden op de Hoofdweg in Hoofddorp heb voortgezet.
Na een jaar werken merkte ik dat ik met name interesse had in wervelkolom gerelateerde klachten en ik me hierin graag wat meer wilde verdiepen. Daarom ben ik gestart met de Master Orthopedisch Manueel therapie aan de Hogeschool Utrecht en heb deze in 2016 succesvol afgerond.

Het mooie aan het vak vind ik dat geen dag hetzelfde is. Soms zien we patiënten met vergelijkbare klachten, maar elke persoon is anders en heeft andere doelstellingen. Dat vraagt voor elke patiënt een individuele aanpak. Voor mij als therapeut is dit elke dag een mooie uitdaging. Over het algemeen houd ik wel van een actieve aanpak en is mijn doel om iemand zo snel mogelijk zelfredzaam te maken.

BIG Registratie: 79915657804