Laura van Rheenen

Fysiotherapeut
Manueel Therapeut i.o.
Kwaliteitsmanager

 

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, waarna ik mijn eerste werkervaringen heb opgedaan in een particuliere praktijk in Hilversum.
In die tijd heb ik scholing gevolgd voor oncologische revalidatie en zat ik in de werkgroep Oncologie regio Hilversum. Vanuit hier zag ik regelmatig mensen voor oncologische revalidatie, zowel tijdens als na de behandeltrajecten in het ziekenhuis.
Verder heb ik daar naar aanleiding van mijn passie voor hardlopen en sport in het algemeen, hardloop(techniek)trainingen opgestart welke ik gegeven heb totdat ik de overstap naar Fysio Cura Plaza maakte.

Op dit moment ben ik naast mijn werkzaamheden in de praktijk, waar vooral de orthopedische revalidatie centraal staat, een aantal keer per week te vinden op het voetbalveld van VV Uno voor het spreekuur, de revalidatietraining en wedstrijdbegeleiding.
Ook ben ik een van de kwaliteitsmedewerkers in de praktijk en houd ik me hierbij bezig met allerlei (kwaliteits)processen achter de schermen.

Verder zal ik na de zomer starten aan de masterstudie orthopedische manuele therapie in Utrecht en hoop ik door middel van deze masteropleiding nog meer kennis te werven om toe te kunnen passen in de dagelijkse praktijk.

BIG Registratie: 89918333404

Email