Laura van Rheenen-Tuchan

Laura van Rheenen-Tuchan

Laura-van-Rheenen
Laura van Rheenen-Tuchan
BIG Registratie: 89918333404

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik het werkveld in ging bij een particuliere praktijk. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Fysio Cura Plaza en sindsdien heb ik verschillende cursussen afgerond (o.a. op het gebied van neurodynamica, hardlopen en dry needling).
Later ben ik me verder gaan specialiseren en heb ik mijn master manueeltherapie afgerond in Utrecht in 2021. Vanuit daar zie ik veelal wervelkolom gerelateerde klachten, al is er een brede inzetbaarheid mogelijk vanuit de manueeltherapie.

Vanuit de praktijk heb ik de eerste jaren de sportverzorging bij voetbalvereniging Uno invulling gegeven, maar ben ik nu sinds een aantal jaar vooral te vinden bij het TeamNL Roeiprogramma aan de Bosbaan in Amsterdam.
Daarnaast verzorg ik de hydrotherapie lessen bij het SKWA en hou ik me met allerlei (kwaliteits)processen achter de schermen bezig.

Mijn interesses liggen bij uitdagende (wervelkolom/schouder/heup) casuïstiek waarbij mogelijke samenwerking met collega’s of andere disciplines gewenst is, waarbij ik het ook leuk vind om jeugd te begeleiden bij allerlei soorten revalidatie. Daarnaast vind ik juist de afwisseling binnen mijn werk van de verschillende klachtenbeelden en lichaamsregio’s het leukste.

Laura-van-Rheenen
Laura van Rheenen-Tuchan
BIG Registratie: 89918333404