Raoul Roelofsen, M.Pht.

Fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut
Dry Needling Therapeut
World Rugby Medical Educator

 

In 2006 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Meteen begonnen in een grote praktijk met veel specialismen en daar van jong tot oud en van neurologisch tot orthopedische klachten behandeld. Na 4 jaar veel ervaring opgedaan, wilde ik graag verdiepen. Zodoende gestart met de Master Sportfysiotherapie in Utrecht. Tijdens deze studie wilde ik graag de studie kunnen toepassen op de (top) sporter. Zodoende ben ik bij CURA terecht gekomen (nu Fysio Cura Plaza). In juni 2013 de Master afgerond, op gebied van knie(sprong)testen bij voorste kruisband revalidatie.

Afgelopen 7 jaar werk ik hier met plezier met allerlei verschillende (top)sporters in zeer diverse sporten (van voetbal via zwemmen tot skiën).  Zowel op het (trainings)veld als in de praktijk aanwezig. Extra affiniteit met knieklachten, schouderklachten en enkelklachten.

Tevens ben ik binnen Fysio Cura Plaza mede verantwoordelijk voor de behandel- en zorgprotocollen zodat de patienten onderzocht en behandeld worden middels de laatste inzichten uit de wetenschap!

BIG Registratie: 19065316504

Email