Raphael Eelman

 

Sinds 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Amsterdam. Sinds mijn afstuderen heb ik ruime werkervaring opgedaan in klachten gerelateerd aan sport en het gehele lichaam in diverse particuliere en sportpraktijken.
Ik heb me de afgelopen 3 jaar gespecialiseerd in het behandelen van (complexe) heup en liesklachten bij sporters en volwassenen. Hier ligt, naast de sportfysiotherapie, mijn grootste affiniteit.
Daarnaast doe ik sinds vorig jaar ook de Master Manueel Therapie. Ik vind het leuk om als fysiotherapeut opzoek te gaan naar de beste behandeling voor iedere patiënt. Ik probeer daarmee een afweging te maken tussen de waarden/verwachtingen en doelen van de patiënt, de huidige evidentie over effectiviteit ten aan zien van de behandelmogelijkheden en mijn expertise als therapeut.

Vanaf jonge leeftijd heb ik een uitgebreide training gehad en wedstrijdervaring opgedaan in verschillende Japanse vechtkunsten (karate, aikido en diverse wapenkunsten) en vind ik het op dit moment leuk om lekker bezig te zijn met boksen op recreatief niveau.

BIG Registratie: 49918569304