Sanne Swaans

 

Mijn naam is Sanne Swaans en ik ben sinds 2016 werkzaam als regulier fysiotherapeut bij Fysio Cura Plaza. Ik ben hier aan het werk gegaan nadat ik mijn studie Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en mijn stage bij FCP in datzelfde jaar heb afgerond.

Ik ben een fysiotherapeut met veel affiniteit voor sport. Na vroeger zelf veel geblesseerd te zijn geweest, probeer ik nu anderen te helpen om (weer) fanatiek te kunnen sporten. Mijn interesse gaat dan ook uit naar sport-gerelateerde blessures, in het bijzonder heup-, knie- en enkelklachten. Naast mijn affiniteit met sport, haal ik veel energie uit het werken met kinderen. Het werken met kinderen geeft mij veel voldoening. Een combinatie van deze twee; kinderen met een sportblessure spreekt mij dan ook ontzettend aan. In 2021 ben ik dan ook begonnen aan de Master Kinderfysiotherapie en in 2022 aan de Master Sportfysiotherapie om me nog verder te verdiepen in deze doelgroep.

Dit betekent natuurlijk niet dat u met andere klachten niet welkom bent bij mij. Sinds 2017 ben ik gecertificeerd OriGENE therapeut en daarnaast ben ik via FCP sinds 2017 werkzaam bij voetbalvereniging FC VVC, waar ik onder andere het (jeugd)inloopspreekuur doe en het eerste elftal begeleid.

Naast mijn passie voor sport en kinderen, heb ik nog meer hobby’s en interesses. Ik ben dol op eten, reizen en mijn twee katten.

Ik ben momenteel 3 dagen in de week werkzaam bij FCP op de locaties Hydepark in Hoofddorp en Estafette in Nieuw-Vennep en ben aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

BIG Registratie: 09921645904