Valpreventie Hoofddorp

Fysiotherapie als valpreventie in Hoofddorp

Voor valpreventie in Hoofddorp gaat u naar Fysio Cura Plaza. De gevolgen van een val kunnen verstrekkend zijn. U kunt iets breken, er blijvende lichamelijke klachten aan over houden, maar ook bang worden om nog een keer te vallen, waardoor u activiteiten gaat mijden. Dat laatste zorgt er weer voor dat uw spieren slapper worden, u minder zelfstandig wordt en misschien zelfs in een isolement raakt, omdat u het huis niet meer durft te verlaten. Een val voorkomen, is dus beter dan een val genezen. Maak daarom direct een afspraak bij Fysio Cura Plaza voor valpreventie in Hoofddorp.

valpreventie hoofddorp

Ik wil graag passende fysio
Wij bieden een breed scala aan behandelingen

psychosomatischefysiotherapie 2

Het belang van valpreventie in Hoofddorp

Naarmate we ouder worden, neemt de kans op vallen toe. Door een val te voorkomen, kunt u langer gezond, veilig en zelfstandig thuis blijven wonen. Daarom is valpreventie zo belangrijk. In Hoofddorp bieden wij u een juiste combinatie van het trainen van uw balans, krachttraining en fysieke activiteiten. Want beter bewegen leidt tot minder vallen. Onze fysiotherapeuten helpen u op de juiste manier te bewegen, zodat u niet bang hoeft te zijn om te vallen.

Wat doen wij?

Omdat elk mens uniek is, willen we graag tijdens een eerste afspraak een volledig beeld van uw klachten in kaart brengen door vragen en onderzoek. Zo weten we precies hoe we u het beste kunnen helpen. We stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. Dit is maatwerk. Vervolgens starten we met de valpreventie in Hoofddorp. Hierbij draait het om stabiliteit, kracht en de juiste manier van bewegen. Daarnaast zorgt uw fysiotherapeut ook voor preventief advies, voorlichting en voldoende begeleiding om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Voorkom vallen, start met valpreventie in Hoofddorp

Bent u bang om te vallen? Heeft u moeite met lopen en balans? Of bent u in het afgelopen jaar gevallen? Dan is valpreventie in Hoofddorp wellicht wat voor u. Valpreventie helpt u niet alleen vallen te voorkomen, het zorgt er ook voor dat u meer beweegt. Door oefeningen te doen, blijft u in beweging. En dat is natuurlijk voor uw gezondheid alleen maar goed.

Valpreventie fysio

Maak direct een afspraak bij Fysio Cura Plaza

Wilt u voorkomen dat u niet langer meer zelfstandig thuis kunt blijven wonen na een vervelende val? Of dat u ernstige lichamelijke klachten krijgt, waardoor u uw dagelijkse bezigheden niet meer kunt uitvoeren? Fysio Cura Plaza staat voor u klaar met valpreventie in Hoofddorp! Maak direct een afspraak door te bellen naar 088 327 00 00, een e-mail te sturen naar info@fysiocuraplaza.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact op.